5 Stoner films voor een perfecte Netflix & chill

Coffeeshop sluiten voor toeristen
Amsterdamse burgemeester wil coffeeshops sluiten voor toeristen
april 14, 2021

5 Stoner films voor een perfecte Netflix & chill

Stoner films

Deze lockdown kan soms erg vervelen. We zitten allemaal inmiddels een beetje thuis en hebben het meeste ondertussen al wel gedaan. Nu is er een ding dat altijd wel goed is om wat tijd door te komen en dat is heerlijk film kijken op de bank of vanuit bed. Eventjes lekker Netflix & chill met je bestelling van Prix d’Ami. Pak er nog wat lekker snacks bij en geniet van een chille films marathon, want wij hebben een aantal goede stoner films op een rijtje voor je gezet!

Weed the people

Weed the people is een wat serieuzere documentaire. Deze films gaat over het gebruik van medische marihuana. De medicinale wiet heeft hoopgevende resultaten geboekt over de jaren en nu willen patiënten, ouders en kinderen met kanker dat er meer onderzoek gedaan wordt naar de helende effecten van marihuana. Als je houdt van een documentaire die serieuzer is en geïnteresseerd bent in de effecten van wiet op medisch gebied dan kunnen wij jou deze documentaire aanraden.

How High

Voor alle liefhebbers voor komedies hier hebben we er eentje voor jou! How High is een komediefilms uit 2001 en gaat over twee stoners die gebruik maken van een wiet dat kennelijk je intelligentie verhoogd. Nadat ze deze drugs hebben ingenomen nemen ze een toelatingsexamen. De stoners scoren uiteindelijk zo hoog dat ze in aanmerking komen voor een prestigieuze universiteit. Ze komen namelijk kunnen namelijk een studiebeurs bij Harvard krijgen. Als je houdt van een komedie en je bent benieuwd naar dit plot is deze film een goede optie voor jou.

Lucas Brothers: On Drugs

Dit is een stand-up komedie set van de tweelingbroers en cabaretiers Keith en Kenny Lucas. In hun set in Brooklyn hebben ze het over drugs, rassenkwesties, Deion Sanders, leraren en O.J. Simpson.  Als je houdt van stand-ups is dit misschien een goede film om te gaan kijken.

Dude

Dit is een rauwe komedie over volwassen worden. De laatste twee weken van high school zijn ingegaan en een groepje vriendinnen krijgt te maken met veranderingen, verlies en nog andere problemen in hun. Wat is een betere oplossing voor al deze problemen dan heel veel wiet gaan roken? Als je fan bent van een coming to age film kan dit er een voor jou zijn.

The legend of 420

Dit is een wat lichtere documentaire dan ‘Weed the People’. De documentaire is een humoristische kijk op een onderzoek naar de groeiende tendens in Amerika om cannabis te decriminaliseren en te legaliseren. Verder gaat het over het over het gebruik van cannabis in kunst, geneeskunde en verfijnde kookkunsten. Dus houd je van humor en documentaires, deze is voor jou!

Natuurlijk zijn er nog veel meer goede stoner films die je kan kijken wanneer je zelf gezellig meedoet (of niet). We hopen je alleen met deze vijf stoner films je wat verder op weg te hebben geholpen naar een heerlijke Netflix & chill. Dus haal je goodies en snacks erbij relax en geniet ervan! We hopen je snel weer bij ons te zien!

There are no products