De 9 lekkerste drankjes tijdens de winter

Openingstijden tijdens de feestdagen bij Prix D’ami Amsterdam
februari 17, 2021
Het 420 festival in Amsterdam
februari 17, 2021

De 9 lekkerste drankjes tijdens de winter

Er gaat niets boven een warm drankje op een koude winterdag. Als de temperaturen buiten laag zijn, warm je dan op met onze collectie heerlijke winterdrankjes!

Thee (in verschillende smaken):
Maak van een simpel kopje thee een feestje dat al je zintuigen prikkelt! Creëer een ontspannend momentje voor jezelf met onze verschillende smaken. Thee staat dan ook bovenaan het lijstje van winterfavorieten!

Verse muntthee:
Dit kruidige warme drankje wordt over de hele wereld gewaardeerd. Het is gezond, heeft een helende werking, en het helpt ook zowel je humeur te verbeteren als stress te verminderen.

Koffie:
De meeste mensen kunnen hun leven niet voorstellen zonder hun dagelijkse kop koffie! Zwarte koffie helpt je fysieke prestaties te verbeteren en draagt bij aan een goed humeur, dus je zou kunnen zeggen dat koffie ons dus gelukkig maakt!

Latte:
Een traditionele latte wordt gemaakt met zes tot acht ons gestoomde melk en een shot espresso. Een latte is te vergelijken met een cappuccino, alleen de latte heeft minder melkschuim en meer gestoomde melk.

Cappuccino:
Een goede kop cappuccino wordt gemaakt met een kleinere hoeveelheid gestoomde melk en een grote schuimlaag. Er zijn ontzettend veel varianten en er zijn ook veel gezondheidsvoordelen bij het drinken ervan.

Macchiato:
De macchiato is de basis van de Italiaanse koffiecultuur, samen met espresso en cappuccino en is eigenlijk een espresso met een kleine hoeveelheid opgeschuimde melk.

Espresso:
Een espresso is een klein kopje koffie dat wordt bereid door water onder hoge druk door een hoeveelheid fijn gemalen koffie te persen. Het is een kleine hoeveelheid koffie met een intense smaak, daarom is espresso vaak de basis van een cappuccino of latte macchiato.

Warme chocolademelk:
Last but notleast staat warme chocolademelk tussen het rijtje! Niets is lekkerder dan een kop warme chocolademelk op een koude winterdag. En dit warme drankje schijnt ook nog eens goed voor je hart te zijn!

Comments are closed.

There are no products