Gezonde snacks maken jouw dag!

De Wake & Bake ontbijt sessies
februari 17, 2021
Maak jezelf gezonder met koffie
februari 17, 2021

Gezonde snacks maken jouw dag!

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven, omdat het ons voedstoffen levert en ons helpt groeien. Je weet waarschijnlijk ook al dat tussendoortjes een belangrijk onderdeel kunnen zijn van elk gezond dieet. Je moet gewoon hier en daar af en toe wat snacken, en laten we nou net een rijk menu hebben bij Prix D’ami boordenvol heerlijke snacks! Maar je kunt natuurlijk ook de voorkeur geven aan een smoothie als snack en op ons menu vind je de lekkerste en gezondste smoothies! Af en toe een gezonde snack eten kan helpen bij het afvallen. Hieronder hebben we een lijstje gemaakt met de heerlijke snacks die op ons menu staan.

Nacho’s:
Nacho’smet chilisaus, room en guacamoleals snack is gegarandeerd genieten! Je kunt het eten als snelle snack, als lunch of zelfs als diner. Nacho’skan je ook eten in combinatie met groenten, bonen, vlees, avocado’s, kikkererwten, rode bonen, rundergehakt, champignons, tomaten, ui, bieten, kip enz. Het zijn allemaal goede opties!

Chili-recepten:
Chili-recepten zitten boordevol voedingsstoffen die goed voor je zijn, en chili kan deel uitmaken van een gebalanceerd dieet en levensstijl. Het vlees in de chili is een goede bron van proteïne.

Kippenvleugels:
Kippenvleugels als snack is altijd een goed idee. Kippenvleugels worden meestal gefrituurd geserveerd omhuld in een pittige saus en meestal met een dressing of blauwe kaas. Alle vleesliefhebbers moeten deze minstens één keer in hun leven geproefd hebben! Kippenvleugels zitten ook vol met eiwitten, wat een cruciale rol speelt bij onze energieproductie. Het bevat ook vitamine B6 die het geluk hormoon aanmaakt en ervoor zorgt dat de zuurstof in ons lichaam blijft circuleren.

Hotdog:
De hotdog is een van de meest populaire snacks. Het is eenvoudig, lekker en perfect voor lunch, diner en bij een feestje mogen ze ook echt niet ontbreken! Hotdogs zijn er in allerlei varianten, maar de klassieker is de heerlijke hotdog met ketchup, mayonaise en knapperige gebakken uitjes.

Comments are closed.

There are no products