Het dak gaat eraf op oudjaarsavond 2019 bij Prix D’ami!

Het gezondste ontbijt in Amsterdam
februari 17, 2021
Openingstijden tijdens de feestdagen bij Prix D’ami Amsterdam
februari 17, 2021

Het dak gaat eraf op oudjaarsavond 2019 bij Prix D’ami!

Een van de grootste feesten van het jaar is oudjaarsdag. Mensen beginnen vaak al een aantal weken van tevoren met het voorbereiden van deze speciale dag! En wij zijn ook al druk in de weer met alle voorbereidingen. Het is tenslotte het grootste feest van het jaar! Ben je er klaar voor? Zo niet beiden wij je nu de kans om op oudjaarsavond te genieten van de beste live dj’s!

Wil je gegarandeerd een feestelijke afsluiting van het jaar? Kom dan het nieuwe jaar met al je vrienden vieren bij Coffeeshop Prix D’ami! De hele coffeeshop wordt feestelijk versierd en we genieten tot in de late uurtjes van oud en nieuw. Want het grootste feest vindt plaats in onze coffeeshop en ons speciale menu staat voor je klaar!

Groot feest:
Prix D’ami is de grootste coffeeshop ter wereld dus we vieren het ook groots! Zoals jullie allemaal al weten, hebben we 500 zitplaatsen, 5 rookruimtes, een bioscoop en 36 flatscreens die door het hele gebouw hangen.

Een feestelijke maaltijd:
Een feest is geen feest zonder heerlijk eten. Prix D’ami biedt een heerlijk ontbijt, luxe tosti’s, Focaccia, diverse wraps, snacks, pannenkoeken, wafels, donuts, smoothies, slush puppy en nog veel meer!

Muziek:
Zonder muziek is een feest niet compleet en is het maar een duffe boel. Maar maak je geen zorgen! Wij hebben geweldige dj’s die deze avond hun plaatjes komen draaien!

Goede voornemens:
Vergeet ook je goede voornemens niet mee te nemen! Of je nou wilt stoppen met roken, slank wilt worden of wilt leren breien. De viering van het nieuwe jaar en nieuwe mogelijkheden zijn toch een belangrijk onderdeel van de avond. Dus vier oudjaarsavond met veel plezier en kijk ook uit naar alle nieuwe kansen die op jouw pad liggen!

Comments are closed.

There are no products