Het gezondste ontbijt in Amsterdam

Niets kan op tegen de smaak van onze verse smoothie
februari 17, 2021
Het dak gaat eraf op oudjaarsavond 2019 bij Prix D’ami!
februari 17, 2021

Het gezondste ontbijt in Amsterdam

Zoals we allemaal wel weten, is ons leven tegenwoordig erg druk. Het is dus erg belangrijk om gezond en fit te blijven! Het ontbijt is niet voor niets de belangrijkste maaltijd van de dag en het is een belangrijk onderdeel van een uitgebalanceerd dieet. Het ontbijt is de ideale gelegenheid om veel vitamine B, ijzer en vezels binnen te krijgen.

Roerei op toast:
Roerei op toast is erg populair in Amsterdam, en het is een hele grote bron van eiwitten. Eieren bevatten weinig calorieën en zijn ontzettend voedzaam wanneer ze worden gekookt.

Yoghurt met fruit:
In yoghurt en fruit vindt je belangrijke voedingsstoffen en eiwitten. Yoghurt bevat bijna alle voedingsstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft en het draagt bij aan de gezondheid van de botten, omdat yoghurt boordevol calcium, eiwitten, kalium fosfor en vitamine D zit. Het is ook aangetoond dat yoghurt helpt bij het verlagen van een hoge bloeddruk, wat een belangrijk risicofactor is voor hartaandoeningen.

Boerenbrood met avocado:
Avocado heeft eindeloze gezondheidsvoordelen: het bevat gezonde vetten, weinig koolhydraten en veel vezels, en veel mensen eten het om te helpen met afvallen. Avocado’s bevatten ook veel kalium en helpen bij het verlagen van een hoge bloeddruk.

Sinaasappelsap:
Sinaasappelsap is misschien wel het populairste drankje in de ochtend. Sinaasappels en sinaasappelsap zijn een geweldig tussendoortje, omdat ze weinig calorieën bevatten en boordevol voedingsstoffen zitten die talloze gezondheidsvoordelen bieden. Het is een belangrijke bron van vitamine C en het kan helpen bij het activeren van kleine bloedvaten, waardoor de algehele bloeddruk wordt verlaagd.

Koffie:
Koffie is iedereen zijn beste vriend! Zwarte koffie helpt om je fysieke prestaties te verbeteren, het verbetert je humeur en maakt je dus gelukkig. Koffie verminder het risico op hartaandoeningen en leverkanker.

Verse muntthee:
Verse muntthee is een verfrissend warm kruiden drankje dat zowel je humeur verbetert als helpt stress te verminderen. Het is ook ontzettend goed om je maag er mee te kalmeren en draagt ook bij aan een betere concentratie. Muntthee is een kruidenthee die over de hele wereld wordt gewaardeerd.
Al het goede van de natuur vind je bij de Prix D‘ami, de beste coffeeshop van Nederland! Kom langs en proef al onze heerlijke en vooral gezonde gerechten.

Comments are closed.

There are no products