Maak jezelf gezonder met koffie

Gezonde snacks maken jouw dag!
februari 17, 2021
Het gezondste ontbijt in Amsterdam
februari 17, 2021

Maak jezelf gezonder met koffie

Een kopje koffie in de ochtend maakt je energieker en verbetert de fysieke prestaties. Studies hebben aangetoond dat het dagelijks drinken van koffie, het risico op veel ernstige gezondheidsproblemen kan verminderen en je zelfs een beter gevoel kan geven. Een paar voordelen van het drinken van koffie:
– Koffie helpt het energieniveau te verhogen en de persoon is minder moe.
– Koffie verbeterd verschillende aspecten van de hersenfunctie, waaronder geheugen, stemming, energieniveaus, reactietijden en algemene mentale functies.
– Koffie kan je slimmer maken. Het helpt op je focus te vergroten en je te waarschuwen. Het verminderd ook het zelfmoordrisico en depressie.
– Met twee kopjes koffie kun je je spierpijn na een training verminderen.
– Het algehele risico op vroegtijdig overlijden van koffiedrinkers in 25% lager dan bij mensen die geen koffie drinken.
– Koffie verminderd de kans op lever- en darmkanker en koffie kan de kans op het ontwikkelen van colorectale kanker met 26% verminderen.
– Diabetes is een groot gezondheidsprobleem dat momenteel miljoenen mensen wereldwijd treft, koffiedrinkers hebben een waarneembaar verminderd risico op diabetes type 2.
– Koffie bevat veel antioxidanten, die als kleine krijgers vechten om je beschermen tegen virussen en bacteriën van buitenaf.
– Koffie helpt ook bij het vet verbranden, het is een van de weinige natuurlijke stoffen waarvan bewezen is dat ze de vetverbranding bevorderen.
– Inclusief essentiële voeding: zitten er veel voedingsstoffen in koffie, waaronder riboflavine, pantotheenzuur, mangaan, kalium, magnesium en niacine.
– Koffie is ook een enorme bron van antioxidanten en een van de belangrijkste bronnen van antioxidanten in het Amerikaanse dieet. Antioxidanten zijn stoffen die cel beschadiging voorkomen of vertragen.
– Bovendien beschermt koffie je tegen de ziekte van Altzheimer en dementie.
We houden van gezond eten en sporten, maar koffie drinken kan ook behoorlijk effectief zijn!

Comments are closed.

There are no products