Niets kan op tegen de smaak van onze verse smoothie

Gezonde snacks maken jouw dag!
februari 17, 2021
Het gezondste ontbijt in Amsterdam
februari 17, 2021

Niets kan op tegen de smaak van onze verse smoothie

Verse groente en fruit smaken natuurlijk altijd beter dan uit een blik. Smoothies zijn een leuke en creatieve manier om al je vitamines en mineralen van de dag binnen te krijgen! We houden er zo van omdat je vrijwel elke fruitcombinatie kunt samenstellen en daar een heerlijk en vooral gezond drankje van kunt maken.

“De bosbessen smoothie is een echte vitamine boost! Perfect voor een gezond ontbijt of een snelle snack!”

Banaan, aardbei en yoghurt:
Een aardbeien-bananensmoothie met yoghurt is een smakelijke, voedzame en vetarme traktatie voor het ontbijt in de ochtend of als snack.

Blauwe bessen en yoghurt:
Een smoothie van blauwe bessen is alles wat je nodig hebt om je de hele dag energiek te voelen! Het is een super gezond drankje vol met antioxidanten! Perfect voor het ontbijt of als tussendoortje.

Fruit-smoothie:
Onze fruit smoothies op basis van vers fruit zitten boordevol vitamine C! En dragen bij aan een goed immuunsysteem.

Banaan, aardbei en mango:
De smoothie van aardbei, banaan en mango is iedereens favoriet! Hij smaakt niet alleen lekker, maar het is ook nog een gezonde en voedzame manier om je dag mee te starten!

Pretty in pink:
Pretty in pink is een zoete en romige aardbeien smoothie. Hij is geheel veganistisch, zit boordevol vitamines en smaakt heerlijk!

Aardbeien yoghurt:
De Aardbeien-yoghurt smoothie geeft een innovatieve draai aan de gewone yoghurt! Het resultaat is een superlekkere en romige smoothie vol eiwitten en voedingsstoffen!

Bananen-smoothie met yoghurt:
Begin de dag goed met een groot glas bananen-smoothie! Of je nu druk in de weer bent of lekker binnen blijft, deze verfrissende en voedzame smoothie is de perfecte manier om je dag te beginnen!

Comments are closed.

There are no products