Waar verstopt Amsterdam haar lekkerste pannenkoeken?

Een kort geschiedenislesje van CBD
februari 17, 2021
Wat te doen in Amsterdam?
februari 17, 2021

Waar verstopt Amsterdam haar lekkerste pannenkoeken?

Het internet biedt talloze ‘Top 10 beste spots’-lijstjes om zowel toeristen als de locals te helpen bij hun zoektocht naar de beste plekjes van de stad; waar ze het lekkerste eten kunnen proeven of de leukste activiteiten kunnen ondernemen in de steden die ze bezoeken.

Er zijn ook aanzienlijk veel lijsten waar je de “Beste Pannenkoeken” in Amsterdam kunt eten! Amsterdam staat bekend als de Europese hoofdstad met “De lekkerste pannenkoeken” en de “ Beste wafels”, dus het maken van zo’n lijst is best een moeilijke taak! Maar als je vraagt wat een pannenkoek nou de “allerbeste’ maakt, krijg je waarschijnlijk verschillende antwoorden omdat mensen verschillende smaken en voorkeuren hebben. Maar een goed pannenkoekenhuis of een restauranteigenaar zou weten dat een rijk menu en een breed scala aan keuzes, de truc is om klanten aan te trekken en te behouden.

Sommige mensen zijn gewend aan de klassieke pannenkoek met wat slagroom en fruit, terwijl anderen de voorkeurgeven aan Nutella of een ander soort chocolade topping. Sommige vinden het lekker om hun hele pannenkoek vol te strooien met kokos, gedroogd fruit of gewoon hagelslag, maar anderen houden weer van zo simpel mogelijk zoals alleen wat poedersuiker. Sommige houden van slagroom, karamel of KinderBueno enandere geven de voorkeur aan ahornsiroop. Er zijn ook mensen die graag hun pannenkoeken verpakken met verse stukjes fruit, zoals appels, aardbeien of bananen, maar anderen houden van een pannenkoek gevuld met groente! Veel mensen geven de voorkeur aan een hartige pannenkoek, met ham en kaas is dan ook de meest gevraagde optie, maar er zijn ook mensen die gewoon dol zijn op de pannenkoeken in Hiroshima-stijl met daarop (zuur)kool, vlees en kaas. Sommige dopen zelfs hun pannenkoeken in de mayo en ketchup!

Maar de lekkerste pannenkoeken vindt je natuurlijk altijd bij coffeeshop Prix D’ami! Vooral bij echte vreetkick…en we weten allemaal dat deze plek een walhalla is als je cravings hebt!

De parel van Amsterdam en de grootste coffeeshop ter wereld. Eerlijk en trots dragen wij het label “De beste coffeeshop van Nederland”, en zo treken wij al eeuwen de lokale bevolking en toeristen aan!

Prix D’ami is gelegen in een zeer aantrekkelijk gedeelte van de stad, op slechts 2 minuten loopafstand van het Centraal Station en vlakbij de meest bezochte museums en attracties van Amsterdam. Prix D’ami is erg makkelijk te vinden en bij ons genieten is nog makkelijker!
Prix D’ami heeft de rijkste en meest diverse menukaart van alle coffeeshops in Nederland. Alles wordt vers en met liefde bereidt! Binnen de kortste keren ben je terug voor meer! En ons dessertmenu en pannenkoeken selectie zijn net zo indrukwekkend! Als je op zoek bent naar een onvergetelijke traktatie, dan is dit “theplacetobe” als je naar Amsterdam komt! Hier kun je de lekkerste pannenkoeken proberen, overgoten met chocoladesaus, ijs en slagroom. Of probeer ook eens de pannenkoek met Nutella en marshmallows! Er zijn eindeloos veel opties en toppings, zoals aardbeien en bananen. De zachte textuur en de rijke smaak maken de Prix D’ami pannenkoeken zeer populair en verbluffend lekker!
Maar vergeet ook niet om de wafels te proberen, net als de pannenkoeken worden deze overgoten met chocoladesaus, ijs en slagroom. Ons menu staat vol met zoete lekkernijen, zoals crème brûlée, bananensplit, donuts, yoghurt met fruit en nog veel meer, zodat al je cravings naar zoetigheid volledig worden bevredigd!

Comments are closed.

There are no products