Wat te doen in Amsterdam?

Waar verstopt Amsterdam haar lekkerste pannenkoeken?
februari 17, 2021
De Wake & Bake ontbijt sessies
februari 17, 2021

Wat te doen in Amsterdam?

Als één van de veiligste steden van Europa en een stad met veel geschiedenis en cultuur, is Amsterdam altijd een van de meest aantrekkelijke plekken geweest voor toeristen van over de hele wereld. Of het nu lente, zomer herfst of winter is, de stad Amsterdam heeft zoveel te bieden.

Het is ook gewoon niet denkbaar om Amsterdam te bezoeken en niet te gaan varen over de grachten! Met 165 grachten is de Amsterdamse geschiedenis nauw verbonden met water, dus zorg ervoor dat je in ieder geval ruimte maakt om de schoonheid van de stad via het water te leren kennen.

Het mag dan een kleine stad zijn, maar het barst er zeker van de groene natuur. Terwijl je in Amsterdam bent, kun je deze groene kant ervaren, door de tuinen en vele parken te verkennen, te genieten van de bloemen en dieren in het wild of zelfs naar het strand van Amsterdam te gaan.

Amsterdam staat bekend om zijn charmante grachtenpanden, maar ook om zijn luxueuze moderne architectuur, die keer op keer de harten van de mensen wint. De smalle steegjes, de windmolens en ophaalbruggen – dat alles heeft historische schoonheid en is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen.

En de Amsterdamse musea, galeries en tentoonstellingen zijn ook zeker een bezoekje waard! Er is zoveel kunst in deze stad! Het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum, de Hermitage van Amsterdam zijn er slecht een paar in de lange lijst van must-see musea die Amsterdam te bieden heeft!

Maar Amsterdams is ook een stad die spanning en avontuur biedt! Van sportactiviteiten, escape rooms en talloze plekken waar je kunt winkelen tot geweldige restaurants, bars en het waanzinnige nachtleven! Met ook een breed scala aan coffeeshops, met Prix D ‘ami daartussen als de grootste ter wereld!

Er zijn zoveel manieren waarop je de Amsterdamse geest en de Amsterdamse cultuur echt kunt voelen. Er is zoveel te zien en oneindig veel herinneringen om mee naar huis te nemen.

Comments are closed.

There are no products