The inside of Prix d'Ami

Prix d'Ami is de grootste coffeeshop in de wereld

Over Ons

Gelegen in een zeer aantrekkelijk deel van de stad, op slechts 2 minuten lopen van het Centraal Station en in de nabijheid van de meest bezochte musea en attracties van Amsterdam.

Met vijf rookruimtes, een bioscoopzaal en zitgedeeltes voor maximaal 500 gasten verdeeld over verschillende lounges, kunt u plaatsnemen en genieten van uw trip terwijl u optimaal profiteert van de faciliteiten die we te bieden hebben.

Storefront
Interior photo 1
Strawberry milkshake
Interior photo 2
Interior photo 4
Interior photo 3
Food photo
Neon lights on the wall
Interior photo 5
The inside of Prix d'Ami
The inside of Prix d'Ami

Tijd om onze maag te vullen met heerlijk eten en liefde

Voedzaam en verrukkelijk

De keuken biedt een uitstekend menu met een grote verscheidenheid aan keuzes! En dat niet alleen. Het eten is hier van topkwaliteit, in uitstekende omstandigheden bewaard, altijd vers, zorgvuldig gekookt en onverklaarbaar heerlijk!

Prix d'Ami is niet alleen een coffeeshop, het is een sfeer. Onze LED-verlichting en verbluffende surrounds zullen de toon van uw bezoek bepalen ...en waarschijnlijk ook uw Insta-feed.We willen ervoor zorgen dat u zich thuis voelt, terwijl u de dingen doet die u thuis waarschijnlijk niet kunt doen. Van filters tot grinders, Prix d'Ami heeft een breed scala aan rookbenodigdheden - als je niet ziet wat je nodig hebt, vraag dan gewoon een van ons team om je te helpen!

Prix d’Ami biedt een uitgebreide keuze voor zowel beginnende als ervaren rokers. Het verdient het label "stonersparadijs" en het is perfect voor als je de munchies krijgt!Prix d'Ami doet er alles aan om uw ervaring geweldig te maken. Hier krijg je de kans om elk weekend te genieten van en te luisteren naar geweldige DJ's die live spelen.Ooit was het een magazijn voor opslag, maar nu is Prix D'Ami een eersteklas shop voor rookliefhebbers!

Shop nu

Tracksuit

65.00

Hoodie

19.95

Prix d'Ami Amsterdam

25.00

G-13 Haze Cap

25.00

Indica Cap

25.00

Golden State Zookies Cap

25.00

Prix d'Ami Logo

BTW-number: NL803827891b01

KvK-number: 33208556

Prix d'Ami Logo

BTW-number: NL803827891b01

KvK-number: 33208556

Tabak vrije zone

*Roken niet toegestaan, gebruik van tabak in welke vorm dan ook verboden

**tabaksvervangers beschikbaar aan elke tafel