Over ons

Prix D’ami is de grootste coffeeshop ter wereld!

Gelegen in een zeer aantrekkelijk deel van de stad, op slechts 2 minuten lopen van het Centraal Station en in de nabijheid van de meest bezochte musea en attracties van Amsterdam.

Prix D’ami heeft tot wel 500 zitplaatsen, 5 rookruimtes, een bioscoopzaal en 36 flatscreens die door het hele gebouw hangen en tijdens het kijken naar voetbalwedstrijden zorgen wij voor de ultieme beleving van onze gasten door middel van comfortabele zitmeubels en onze grote schermen.

Prix D’ami biedt een uitstekend menu met een ruime keuze aan mogelijkheden. En dat niet alleen… alles op de kaart is van topkwaliteit, wordt altijd vers en nauwkeurig bereid en is onweerstaanbaar lekker!

Prix D’ami heeft een frisse uitstraling en wordt door middel van LED verlicht, wat een mooi en sfeervol effect geeft. De loungebanken zien er luxe uit en zijn ook nog eens buitengewoon comfortabel.

Dat Prix d’ami een breed assortiment aan rookbenodigdheden heeft is geen vraag maar een feit!

Prix D’ami biedt veel keuzemogelijkheden voor zowel beginnende als ervaren rokers en heeft dan ook het label “stonerparadise” dubbel en dwars verdient!

Prix D’ami doet er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken! We hebben genoeg lekkers op de kaart voor al jouw cravings en elk weekend kun je genieten van de beste dj’s die live spelen.

Ooit was het een opslagplaats, maar nu is Prix D’dami een eersteklas shop voor rookliefhebbers!

There are no products